INFO

 

BENDING THE AUDIOVISUAL

Refraction

Wie? Wat ? Waar?

Wie?

Aan het hoofd van refraction staat Jelle Moerman.

 

Na een opleiding Audiovisuele assistentie optie Podiumtechnieken aan de Erasmus Universiteit te Brussel, is Jelle bijna meteen aan de slag gegaan als Stage manager en Technical coördinator voor het theatergezelschap Troubleyn/ Jan Fabre tot hij in 2008 besloot zijn carrière een andere wending te geven. Hij deed ervaring als acount manager bij leidinggevende bedrijven binnen de sector. Tegelijkertijd werd hij docent licht voor de Erasums universiteit te Brussel.

Met die stevige ervaringen op zak en de overtuiging dat hij zijn steentje kan bijdragen tot het updaten van de licht technologieën die tot vandaag de dag in de evenementiële sector gebruikt worden, besloot Jelle om zijn droom waar te maken: Refraction werd geboren!

 

Contact: jelle@refraction.be

Mobile: +32 490 111 855

Wat?

Neem een flinke dosis dynamiek meng dat met heel wat creativiteit en een competent team en je krijgt Refraction.

 

Refraction is een gloednieuw bedrijf met als motto “offer solutions instead of problems” : wij focaliseren ons op het oplossen van artistieke technische belemmeringen.

De uitdaging van deze afdeling is het actualiseren van de conventionele verlichtingstechnologieën die vandaag de dag gebruikt worden door theaters, film- en tv-producenten door die te vervangen door high-tech producten die veel meer overeenstemmen met de hedendaagse noden ( laag energieverbruik, hoge betrouwbaarheid , veel meer mogelijkheden…)

Waar?

 

Refraction BVBA

Fortuinberg 2

B-9600 Ronse

 

Telefoon: +32 490 111 855

 

 

Mail: info@refraction.be